Известие

Collapse
No announcement yet.

Привет от мен, с новата ми количка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

трудна работа, но твоя може да се измери.
    точка

Comment

По принцип ще ми е по лесно, ако мога да намеря и само да го сменя, но както казваш може и да е трудна работа.
      Иначе какво мога да направа ако го измеря, а си нямам и идея къде и как става това, и след това какво да направа .
      Алфа Ромео 33 1.3Боксер 92г.

Comment

Колеги имам един проблем, вчера скъсах ремъка на моята кола, и та се още се чудя дали има защита, или вече е ударила клапаните и т.н. И та не знам какво да правя, най-вероятно ако е отишъл мотора не знам дали ще го правя. Някакъв съвет?

Comment

Няма защита, тоя филм го няма при боксерите на Алфа. Иначе резултата е ясен . Сваляне на глава/ и ремонт. Клапаните ги има навсякъде, не са скъпи. Гарнитурите също. Ако си харесваш и обичаш колата я правиш, ако не ти дават 400 лв. и в Надин.

Всъщност и 2-та ремъка ли скъса или само единият?

Принципно е тъпо това дето ти се е случило, при условие, че 2 ремъка и 2 ролки струват общо 50-60 лв. в магазина.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ами значи скъсаха се всичките ремъка, без този на помпата , но двигателя вече е свален и се прави, всичко ще се смени, вала беше блокирал. Ще се сложат и нови гарнитури и ще я карам засега.

Comment

Еми взех нови глави по моя въпрос, така като ги гледах мисля, че са от някоя 145/6 оборудвани.
              Малко може да се шлайфат, но иначе са добре, със нови гарнитури и всичко трябва да е Ок. Купих си и нов съединител.
              Ще видим накрая какво ще се получи.

Comment

Working...
              X